abertis logo abertis

Dijous, 31 de juliol de 2014

Cotització abertis: 31/07/2014 17:38h. abertis  16.42€ fletxa descendent -1.85% -0.31€  |  IBEX 35 10,707.20 fletxa descendent -2.10% -230.20  
Mida del text: -+ |Imprimir

fundació abertis

La fundació abertis és una organització dedicada, des de 1999, a promoure i difondre l’estudi sobre la repercussió de les grans infraestructures en el territori, especialment, en l’economia, la demografia i el medi ambient, sempre en col·laboració amb universitats i institucions acadèmiques.

Com una de les respostes al compromís de Responsabilitat Social d’abertis, grup líder a Europa en la gestió d’infraestructures de transport i comunicacions, la fundació també desenvolupa un ampli Programa de Seguretat Viària, l’objectiu del qual és sensibilitzar la població sobre la necessitat d’una mobilitat responsable.

La fundació, a més, ha heretat la sensibilitat pel patrimoni històric i artístic de les empreses que avui dia formen el grup abertis. Això es tradueix en accions de promoció i difusió del patrimoni amb l’objectiu d’apropar la cultura al gran públic.

La fundació abertis està presidida per Salvador Alemany i la seva seu es troba al castell de Castellet, prop de Barcelona.