abertis logo abertis

Divendres, 27 de novembre de 2015

Cotització abertis: 27/11/2015 10:43h. abertis  14.44€ fletxa ascendent 0.14% 0.02€  |  IBEX 35 10,342.60 fletxa ascendent 0.10% 10.30  
Mida del text: -+ |Imprimir

Notícies

·  5 de setembre de 2008 , Barcelona

abertis airports publica una nova pàgina web amb informació sobre la seva xarxa internacional d’aeroports

abertis airports, unitat de negoci del Grup abertis dedicada a la gestió aeroportuària, ha posat en marxa la seva nova pàgina web –que es pot consultar a l’adreça http://www.abertisairports.com/– en la qual la companyia ha aplegat la informació principal sobre la xarxa internacional d’aeroports que gestiona a Europa i Amèrica.       

La nova pàgina web d’abertis airports neix de la necessitat de dotar d’un espai propi a internet el negoci aeroportuari del Grup, així com presentar de manera individualitzada els aeroports gestionats per la companyia i les seves participacions en diferents operadors. A la nova pàgina, els aeroports gestionats de la xarxa d’abertis airports hi tenen un apartat personalitzat en el qual s’inclou la descripció de les característiques principals, la ubicació geogràfica, els serveis que ofereix, així com plànols de localització i dades de contacte.                 

El nou lloc web també inclou informació corporativa sobre abertis airports, les magnituds principals i una descripció del seu model de negoci, i té una completa sala de premsa que permetrà als mitjans de comunicació seguir de prop les notícies més recents sobre abertis airports i la seva xarxa d’aeroports, així com baixar imatges, vídeos i altres materials informatius relatius a la companyia i els seus actius.         

Arxiu/s amb més informació: