abertis logo abertis

Dijous, 26 de novembre de 2015

Cotització abertis: 26/11/2015 13:04h. abertis  14.41€ fletxa ascendent 0.73% 0.10€  |  IBEX 35 10,333.10 fletxa ascendent 1.03% 105.80  
Mida del text: -+ |Imprimir

Notícies

·  19 d'abril de 2007

abertis aposta pel Parc Logístic de la zona franca al concentrar-hi totes les seves unitats de negoci

Abertis, el primer grup europeu en gestió d’infraestructures, ha decidit concentrar les seves diverses unitats de negoci al Parc Logístic de la Zona Franca de Barcelona (PLZF), ocupant en aquesta àrea de negocis un nou edifici corporatiu que avui ha estat presentat públicament i en el qual el Parc Logístic –societat participada al 50% pel Consorci de la Zona Franca i Abertis Logística- ha invertit 20 milions d’€.

L’acte de presentació ha estat presidit per l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i en el seu transcurs s’ha posat de manifest el gran potencial de desenvolupament d’aquesta àrea de negocis promoguda pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i Abertis Logística, i on hi treballen unes 2.400 persones en 35 empreses (entre elles CZFB i Abertis).

El Parc Logístic, que compta amb àrea d’oficines i àrea de naus logístiques en règim de lloguer, ocupa 41 hectàrees en la Zona Franca de Barcelona, a peu de la ronda del Litoral, i té en el seu entorn immediat la Fira i el Port de Barcelona, l’àrea econòmica de l’Hospitalet, l’estació de tren de mercaderies de Can Tunis  les rondes de Barcelona i un accés ràpid a l’aeroport del Prat.

UNA NOVA AVINGUDA DE BARCELONA

Manuel Royes, delegat de l’ Estat al Consorci de la Zona Franca i president de la societat Parc Logístic, i Salvador Alemany, conseller delegat d’Abertis i vicepresident del Parc Logístic, han considerat que l’arribada del metro donarà l’empenta definitiva a la urbanització d’aquesta àrea i convertirà Parc Logístic en un dels principals nuclis de negocis de Barcelona. Els 1,3 kilòmetres de façana amb la ronda del Litoral dels nous edificis que van ocupant el Parc Logístic perfilen una nova i atractiva porta d’entrada a Barcelona, convertint l’indret en un aparador ideal per ubicar seus corporatives gràcies a la seva excel·lent ubicació.

L’estació del metro de Parc Logístic, que es començarà a construir aquest any, connectarà aquesta àrea amb el centre urbà de Barcelona, la Fira i l’aeroport del Prat a través de les línies L9 i L2, un servei de transport que s’espera que es pugui posar en marxa cap l’any 2010.

Arxiu/s amb més informació: