abertis logo abertis

Dimecres, 2 de desembre de 2015

Cotització abertis: 01/12/2015 17:38h. abertis  14.34€ fletxa descendent -2.18% -0.32€  |  IBEX 35 10,379.20 fletxa descendent -0.07% -7.70  
Mida del text: -+ |Imprimir

Notícies

·  29 de desembre de 2006 , Barcelona

abertis assumeix la titularitat de les accions de la filial portuguesa d’acesa, Autopistas SGPS

abertis Infraestructuras passarà a controlar directament el 100% de la societat Autopistas SGPS, després de la reorganització societària per la qual acesa —controlada per abertis al 100%— cedeix a la seva matriu, abertis, la titularitat de les accions de l’esmentada societat portuguesa. Autopistas SGPS és la societat a través de la qual abertis controla el 10% de la concessionària portuguesa d’autopistes Brisa.
Mitjançant una comunicació tramesa a la CMVM, l’organisme regulador del mercat borsari portuguès, s’informa de la transferència a abertis

 Infraestructuras, SA, del 100% de les accions de la societat Autopistas SGPS, la qual, com a societat de capçalera d’abertis a Portugal, operarà amb el nom d’abertis Portugal SGPS.

Aquesta operació, que no representa cap canvi en les participacions i activitats actuals del grup a Portugal, s’emmarca en un procés de reorganització societària i administrativa del grup abertis al país veí. En aquest sentit, aquesta nova estructura societària permetrà vehicular les inversions previstes en la nova plataforma logística que abertis construirà a Vilafranca de Xira, a 25 quilòmetres de Lisboa. Aquest projecte consisteix en una plataforma multimodal de 100 hectàrees de terreny, amb una àrea de expansió addicional de 50 hectàrees, i representarà una inversió global de 370 milions d’euros.

Aquesta operació en el sector de la logística complementa les activitats desenvolupades pel grup en el sector dels aparcaments, per mitjà de la societat Spel, filial de saba, que gestiona 16.561 places a sis ciutats, i en el sector de les autopistes a través de la participació que manté a Brisa.

Arxiu/s amb més informació: