abertis logo abertis

Divendres, 27 de novembre de 2015

Cotització abertis: 27/11/2015 17:38h. abertis  14.52€ fletxa ascendent 0.66% 0.10€  |  IBEX 35 10,310.70 fletxa descendent -0.21% -21.60  
Mida del text: -+ |Imprimir

Notícies

·  14 de juny de 2011 , Barcelona

abertis autopistas inaugura la primera àrea de servei per a professionals del transport (Truck Park) a l'autopista AP-7

  • El Truck Park, situat a l’àrea del Montseny, disposa de 122 places d’aparcament i compta amb una oferta comercial i de serveis plenament orientada al col•lectiu del transport per carretera les 24 hores.
  • abertis autopistas té previst posar en marxa el segon Truck Park el proper mes de juliol a l’àrea de servei de Porta.
  • Les àrees de servei per a professionals del transport disposen d’importants mesures destinades a garantir la seguretat dels clients i la càrrega.

abertis autopistas ha posat en marxa la primera àrea de servei específica per a professionals del transport a l'autopista  AP-7, anomenada Truck  Park, i situada a l'àrea del Montseny (sentit Barcelona).  Truck Park Montseny, que compta amb un total de 122 places, és el primer d'aquestes característiques que entra en funcionament a la xarxa d'autopistes  espanyola i disposa d'una àmplia oferta comercial i de serveis completament orientada al col•lectiu del transport per carretera.

abertis autopistas té previst posar en marxa un segon Truck Park el proper mes de juliol a l'àrea de servei de Porta Barcelona, amb un total de 56 places d'aparcament. Així mateix està previst desenvolupar dos Truck Park més, un proper a Sagunt (València) i un altre pròxim a la Jonquera (Girona), que es podrien posar en servei a finals de 2012, encara que ambdós projectes encara es troben en fase d'estudi.

Els Truck Park inclouen una àrea d'aparcament amb places reservades per a vehicles pesants de fins a 24 metres de longitud, amb zona wi-fi i places especials per a camions frigorífics. També estan equipats amb un edifici exclusiu de serveis amb banys i dutxes, servei de bugaderia, sales de descans, connexió wi-fi i vending. Addicionalment, els professionals del transport també disposen d'una cafeteria reservada a l'àrea de servei.

Truck Park  posa a disposició dels clients un sistema de tarifes especials a l'aparcament que  respon als descansos reglamentaris del sector. Així, la primera  hora d'estada és gratuïta, l'estada d'una nit costa 16 euros, un dia complet 28 euros i dos dies 38 euros. El pagament de l'aparcament és exclusiu amb  dispositiu de telepeatge i, com a oferta de llançament, fins el 31 d'agost si el transportista  passa una nit, disposarà d'una segona gratuïta.

abertis autopistas i Áreas s'han unit en aquest projecte per oferir al professional del transport una exclusiva oferta de restauració amb diferents packs en funció de les necessitats.
 

Arxiu/s amb més informació: