abertis

Dissabte, 6 de febrer de 2016

Cotització abertis: 05/02/2016 17:38h. abertis  13.47€ fletxa ascendent 0.22% 0.03€  |  IBEX 35 8,499.50 fletxa ascendent 0.37% 31.40  
Mida del text: -+ |Imprimir

Notícies

·  15 de març de 2012 , Barcelona

abertis autopistasi Áreas inauguren la remodelació de l’àrea de servei de La Selva a l’AP-7

  • L’àrea de servei de La Selva (Girona), situada a l’autopista AP-7, ha estat totalment remodelada. L’establiment compta ara amb un restaurant Burger King, una cafeteria Il Caffè di Roma i un comerç The Market.
  • Aquest és el segon establiment que es posa en marxa amb aquesta nova fórmula comercial inèdita a les autopistes espanyoles.

abertis autopistas i Áreas han inaugurat avui la remodelació de l’àrea de servei de La Selva (Girona), situada a l’autopista AP-7 en direcció a Barcelona. La renovada àrea disposa d’una oferta major en restauració, ja que compta amb un restaurant Burger King, així com una cafeteria Il Caffè di Roma i un comerç The Market. Es tracta del segon establiment que es posa en marxa amb aquesta nova fórmula comercial inèdita a les autopistes espanyoles, després de l’obertura, el maig del 2011, de l’àrea de servei del Vallès (Barcelona), on s’han duplicat les visites des de la seva remodelació.

L’àrea de servei de La Selva, per la qual passen diàriament 50.846 vehicles, compta amb una superfície de  680 metres quadrats construïts. La seva renovació s’ha enfocat cap a la fidelització i personalització de l’atenció al client, potenciant l’atenció directa i adequant els espais per tal de maximitzar el servei i la venda.

L’obertura d’aquesta àrea de servei suposa un pas més en la voluntat d’abertis autopistas i Áreas d’adaptar les àrees de servei a les necessitats dels diferents clients de l’autopista. En aquest sentit, ofereixen una fórmula pionera de servei als viatgers, amb una oferta específica per a cada tipus de client, tant per als particulars com per als professionals, i on prima en cada moment la qualitat del servei i l’adequació a les seves necessitats.

Arxiu/s amb més informació: