abertis logo abertis

Dissabte, 28 de novembre de 2015

Cotització abertis: 27/11/2015 17:38h. abertis  14.52€ fletxa ascendent 0.66% 0.10€  |  IBEX 35 10,310.70 fletxa descendent -0.21% -21.60  
Mida del text: -+ |Imprimir

Notícies

·  30 de maig de 2003 , Barcelona

Abertis cotitzarà a la borsa a partir del 2 de juny

INSCRITA L'ESCRIPTURA DE FUSIÓ D'ACESA I ÁUREA
L'escriptura de fusió d'Acesa Infraestructuras i Áurea Concesiones de Infraestructuras ha estat inscrita avui al Registre Mercantil de Barcelona, després de la verificació i el registre del fullet informatiu per part de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El procés de bescanvi de les accions té lloc al llarg d'aquest cap de setmana, de manera que les accions d'Áurea queden extingides i culmina el procés de fusió entre totes dues societats amb el naixement de la nova Abertis Infraestructuras.

Les accions d'Abertis cotitzaran a partir del 2 de juny a les borses de valors de Barcelona, Bilbao, Madrid i València (mercat continu). El codi de cotització de les accions a la borsa ara és ABE en lloc de l'antic ACE.

Abertis, amb més de 75.000 accionistes, forma part del selectiu índex IBEX 35 i és present als rellevants índexs internacionals Standard&Poor's Europe 350 i Eurotop 300, que inclouen les principals companyies europees cotitzades.

Abertis, amb una capitalització borsària de més de 6.000 milions d'euros, se situa com la segona companyia d'autopistes d'Europa més gran per capitalització, després de la italiana Autostrade.

Abertis és formada per més de 50 empreses de gestió directa o participades que operen als sectors d'autopistes, aparcaments, promoció d'espais logístics, infraestructures de telecomunicacions i aeroports.

És el tercer operador europeu d'autopistes per quilòmetres gestionats, el segon per capitalització borsària i la primera organització empresarial europea en recursos propis orientada entorn de la gestió global de les infraestructures.

  • Compartir aquesta notícia:

    Twitter Facebook Delicious Google