abertis logo abertis

Diumenge, 29 de novembre de 2015

Cotització abertis: 27/11/2015 17:38h. abertis  14.52€ fletxa ascendent 0.66% 0.10€  |  IBEX 35 10,310.70 fletxa descendent -0.21% -21.60  
Mida del text: -+ |Imprimir

Notícies

·  24 de febrer de 2012 , Barcelona

abertis telecom presenta les últimes solucions tecnològiques multipantalla en mobilitat

  • Proveïdor oficial de xarxes de televisió en mobilitat per setè any consecutiu, abertis telecom desplegarà la infraestructura de xarxa per a la realització de demostracions de TV Mòbil DMB i de ràdio digital DAB i DAB+.
  • Entre les seves novetats, la companyia presentarà solucions cloud multipantalla, TV Connectada i aplicacions en mobilitat per a smart cities.
  • abertis telecom coordinarà més de 50 freqüències dels operadors mòbils que faran demostracions i s'encarregarà de la difusió del canal oficial de l'esdeveniment, MWC Live, a tot Catalunya.

abertis telecom, operador d'infraestructures de telecomunicacions del grup abertis, participarà per setè any consecutiu en el Mobile World Congress (MWC) 2012, que tindrà lloc a Barcelona, del 27 de febrer a l'1 de març. En l'edició d'enguany, que se celebrarà sota el lema Redifining Mobile, la companyia desplegarà la xarxa digital per a la realització de les demostracions de TV Mòbil DMB i de ràdio digital DAB i la seva evolució tecnològica, DAB+. A través d'aquestes demostracions, amb la col•laboració del radiodifusor britànic BBC, que cedirà els seus continguts emesos en directe, es comprovarà la viabilitat dels estàndards DAB i DMB per a la transmissió de ràdio digital i TV mòbil, i la seva recepció en suports mòbils (telèfons intel•ligents i tauletes).

Durant l'esdeveniment, a més, abertis telecom presentarà els seus desenvolupaments destinats a les comunicacions per a cossos de seguretat i emergència a través de suports mòbils, i també farà demostracions de les plataformes que ha desenvolupat en l'àmbit smart cities, com ara la primera Smart Zone d'Espanya i el projecte Barcelona Ciutat Intel•ligent.

Quant a la Televisió Connectada, abertis telecom demostrarà durant l'esdeveniment la seva solució OTT (over the top) de televisió multipantalla en el núvol, que proporciona tots els serveis necessaris per a la gestió "extrem a extrem" de continguts en línia a operadors, radiodifusors i proveïdors de continguts.

La plataforma disposa d'un set de solucions convergents broadcast-broadband desenvolupades segons l'estàndard de televisió híbrida HbbTV, adreçades al sector audiovisual en l'entorn TDTcom. Es tracta d'una solució en el núvol que permet oferir el servei sense la necessitat de desenvolupar infraestructura pròpia, i que inclou diverses alternatives per monetitzar la distribució de continguts per Internet.

abertis telecom durà a terme aquestes demostracions amb l'ús d'una àmplia varietat de dispositius: telèfons intel•ligents, tauletes, PC, descodificadors d'Internet i televisors connectats, per comprovar la viabilitat de la seva solució en diferents sistemes operatius: Android, iOS i Windows.

Des de l'any 2006, abertis telecom és el proveïdor oficial de xarxes de televisió en mobilitat del MWC. Des de llavors ençà, l'operador d'infraestructures de telecomunicacions del grup abertis ha desplegat xarxes de diferents tecnologies, i hi ha operat, per garantir el desenvolupament de les demostracions tècniques que tenen lloc durant l'esdeveniment.

Arxiu/s amb més informació: