abertis

Dissabte, 6 de febrer de 2016

Cotització abertis: 05/02/2016 17:38h. abertis  13.47€ fletxa ascendent 0.22% 0.03€  |  IBEX 35 8,499.50 fletxa ascendent 0.37% 31.40  
Mida del text: -+ |Imprimir

Notícies

·  11 de febrer de 2003 , Barcelona

Aucat i Uniland col·laboren en la millora de l'entorn mediambiental de l'autopista a la zona propera a la fàbrica de ciment

ACORD PER INVERTIR EN LA PLANTACIÓ D'ESPÈCIES VEGETALS, APANTALLAMENT VISUAL DE FUSTA I PLAFONS METÀL·LICS
Uniland Cementera, SA, fabricant de ciment, amb una de les plantes situada a Vallcarca (el Garraf), i Aucat, concessionària de l'autopista Pau Casals, han acordat iniciar un conjunt d'actuacions amb l'objectiu de millorar l'entorn ambiental de l'autopista i reduir l'impacte visual que generen les activitats desenvolupades per Uniland a la zona de Vallcarca.

Totes dues companyies finançaran al 50% les actuacions i les obres d'apantallament visual al tram de l'autopista entre el túnel del Castellot i el viaducte de Vallcarca. El pressupost d'execució puja a una xifra que se situa entorn dels 600.000 euros. En concret, les actuacions consistiran en la plantació d'espècies vegetals adaptades a l'entorn, dispositius d'apantallament visual de fusta i la col·locació de plafons metàl·lics.

L'aprovació definitiva del projecte pertoca a la Generalitat de Catalunya i ha estat consensuat prèviament amb l'Ajuntament de Sitges, el qual ha manifestat el seu suport al projecte, ja que el considera una aportació positiva a la millora mediambiental.

El calendari d'execució de les obres, que compta amb un termini de divuit mesos, es gestionarà des d'Aucat per tal de reduir al màxim les molèsties per als usuaris de l'autopista i aconseguir l'adequada consolidació de les espècies vegetals que s'hi plantin.

  • Compartir aquesta notícia:

    Twitter Facebook Delicious Google