abertis logo abertis

Dimarts, 1 de desembre de 2015

Cotització abertis: 01/12/2015 17:38h. abertis  14.34€ fletxa descendent -2.18% -0.32€  |  IBEX 35 10,379.20 fletxa descendent -0.07% -7.70  
Mida del text: -+ |Imprimir

Notícies

·  8 de gener de 2003 , Barcelona

Autopistas activa les bases de vialitat hivernal pel risc de nevades

AVÍS DE SITUACIÓ METEOROLÒGICA DE RISC DURANT TOTA LA JORNADA DEL 9 DE GENER
Autopistas ha activat les bases de vialitat hivernal arran dels avisos de Situació Meteorològica de Risc (SMR) i l'activació del Pla Neucat en fase de prealerta, en previsió de nevades durant la jornada del 9 de gener a diversos punts de Catalunya i Aragó. Totes les actuacions d'Autopistas tenen l'objectiu de preservar, en la mesura que sigui possible, la vialitat i la seguretat de la circulació.

Autopistas disposa d'un total de 37 màquines estenedores de sal, llevaneu i camions d'abastament al llarg de tota la seva xarxa. Aquests vehicles de vialitat hivernal s'adapten a les situacions de previsió meteorològica de risc per gel i tempestes de neu. La maquinària es troba distribuïda a 19 bases operatives que disposen d'un total de 5.050 tones de sal i 38.750 quilos de clorur càlcic.

Amb l'arribada del fred i de les baixes temperatures, Autopistas posa a punt tots els seus equips d'intervenció hivernal i el personal rep la formació i l'entrenament adients per intervenir en situacions meteorològiques adverses de caràcter excepcional.

El Procediment d'actuació en situacions d'emergència provocades per nevades en la concessió d'Autopistas contempla un seguiment exhaustiu de l'evolució de les temperatures, previsions meteorològiques i tractaments preventius en trams i zones puntuals de més risc. Aquest pla s'integra dins el Pla Neucat de la Generalitat de Catalunya, en el qual participa també la Delegació del Govern a Catalunya. A Aragó el protocol d'emergència s'activa d'acord amb els avisos de situació meteorològica adversa que emet CECOP-SOS Aragón.

Autopistas recorda que, per tal d'estar contínuament informats, els usuaris de la seva xarxa disposen dels plafons de missatges variables, del Telèfon Blau (telèfon d'atenció 24 hores: 902 20 03 20), pals SOS cada 2 km i, si planifiquen els seus desplaçaments per endavant, informació en temps real a la web www.autopistas.com.

  • Compartir aquesta notícia:

    Twitter Facebook Delicious Google