abertis logo abertis

Dijous, 26 de novembre de 2015

Cotització abertis: 26/11/2015 17:38h. abertis  14.42€ fletxa ascendent 0.84% 0.12€  |  IBEX 35 10,332.30 fletxa ascendent 1.03% 105.00  
Mida del text: -+ |Imprimir

Notícies

·  3 de novembre de 2003 , Montserrat

Inauguració de l’escala-museu de l’Escolania de Montserrat

-La corporació d'infraestructures abertis finança les obres de l'escala i la restauració dels intruments antics que la guarneixen
Aquest migdia ha tingut lloc la inauguració de la nova escala-museu de l’Escolania de Montserrat, subvencionada per la corporació d’infraestructures abertis. A l’acte hi ha assistit el pare abat de Montserrat, Josep M. Soler, que ha estat acompanyat pel conseller delegat d’abertis, Salvador Alemany; el secretari general de la corporació, Joan Artur Margenat; el director de Relacions Institucionals i Qualitat, Ricard Maxenchs, i la gerent de la Fundació Castellet del Foix, Sagrario Huelin, a més del director general de la Fundació Abadia de Montserrat 2025, Josep Sinca, que tradicionalment és receptora de subvencions d’aquesta corporació.

La nova escala-museu de l’Escolania de Montserrat, que ha estat finançada per abertis, inclou una mostra d’instruments antics pertanyents a l’Escolania –alguns d’ells restaurats– exposats dins unes vitrines de metacrilat; també hi ha una sèrie de frescos a les parets, amb motius extrets del Llibre Vermell de Montserrat, a més de reproduccions de fotografies d’escolans del final del segle XIX.

Al peu de l’escala hi ha una placa commemorativa de l’acte d’inauguració d’aquesta escala-museu, que han descobert el pare abat de Montserrat i el conseller delegat d’abertis.

abertis té la vocació de ser la corporació privada líder a Espanya en la gestió d’infraestructures de transport i comunicacions. abertis està formada per més de 60 empreses, de gestió directa o participades, que operen en el sectors d’autopistes, aparcaments, promoció d’espais logístics, infraestructures de telecomunicacions i aeroports. És un dels primers operadors europeus d’autopistes per quilòmetres gestionats i per capitalització borsària, com també la primera organització empresarial europea en recursos propis orientada al voltant de la gestió global d’infraestructures.

La Fundació Abadia de Montserrat 2025 farà constar la imatge corporativa de la corporació d’infraestructures abertis com a membre de la Fundació, tot mantenint la seva presència gràfica com a menció nominativa en el recinte de Montserrat, reservat als seus membres col·laboradors, com també en els altres documents, articles i anuncis que es vagin publicant.

  • Compartir aquesta notícia:

    Twitter Facebook Delicious Google