abertis logo abertis

Dilluns, 30 de novembre de 2015

Cotització abertis: 27/11/2015 17:38h. abertis  14.52€ fletxa ascendent 0.66% 0.10€  |  IBEX 35 10,310.70 fletxa descendent -0.21% -21.60  
Mida del text: -+ |Imprimir

Notícies

·  1 d'octubre de 2009 , Barcelona

Jordi Graells, elegit vicepresident internacional de la IBTTA

La International Bridge, Tunnel and Turnpike Association és l’associació mundial d’operadors d’infraestructures viàries de peatge

Jordi Graells, director general d’Autopistes Nord-amèrica i Internacional del Grup abertis, ha estat elegit vicepresident internacional de la International Bridge, Tunnel and Turnpike Association (IBTTA). El nomenament va tenir lloc durant la 77a trobada anual de l’associació, celebrada a Chicago.

Jordi Graells, que s’incorporarà a la Comissió Executiva del Consell d’Administració de la IBTTA a partir de l’1 de gener, exercirà aquest càrrec durant l’any 2010.

La International Bridge, Tunnel and Turnpike Association (IBTTA) és l’única associació mundial d’operadors de vies de peatge i indústries associades. Fundada el 1932, proporciona un for per a compartir coneixements i idees amb l’objectiu de promoure i millorar els serveis de transport finançats mitjançant peatge. La IBTTA és formada per operadors d’autopistes, túnels i ponts de peatge de 25 països de tots els continents, i té la seu a Washington, DC.

Jordi Graells Ferrández (Barcelona, 1952) és enginyer de camins, canals i ports i Master of Science in Civil Engineering per l’MIT. Abans de la seva responsabilitat com a director general d’Autopistes Nord-amèrica i Internacional, va exercir els càrrecs de director d’Autopistes Internacionals d’abertis, com també de director corporatiu de Desenvolupament de Negoci d’Acesa Infraestructuras.

Arxiu/s amb més informació: