abertis logo abertis

Dimarts, 1 de desembre de 2015

Cotització abertis: 01/12/2015 17:38h. abertis  14.34€ fletxa descendent -2.18% -0.32€  |  IBEX 35 10,379.20 fletxa descendent -0.07% -7.70  
Mida del text: -+ |Imprimir

Notícies

·  30 de setembre de 2010 , Barcelona

saba desplega noves millores tecnològiques i de servei a la seva xarxa d’aparcaments

- La filial d’aparcaments del Grup Abertis ha instal·lat un total de 12 punts de recàrrega de vehicles elèctrics sense cost afegit per als seus clients a quatre aparcaments de la ciutat de Barcelona.
- Com a part del programa de sostenibilitat de la companyia, s’estan introduint punts verds de recollida selectiva.
- La instal·lació de sistemes de pagament VIA-T arriba a un total de 34 aparcaments de tot Catalunya.
 


saba, filial d’aparcaments del Grup abertis, està desenvolupant una sèrie d’actuacions adreçades a potenciar la sostenibilitat i els avanços tecnològics a la seva xarxa d’aparcaments de Catalunya, amb la finalitat de millorar el servei als seus clients i la cura del medi ambient.

saba ha instal·lat un total de 12 punts de recàrrega de vehicles elèctrics a quatre dels principals aparcaments que la companyia gestiona a la ciutat de Barcelona, dels quals 8 són punts de recàrrega per a cotxes i 4 per a motos. Els aparcaments dotats d’aquesta infraestructura es troben a la Rambla de Catalunya (2 places), Diputació (2), Lluís Companys (4) i Catedral (4 places per a moto).

L’ús d’aquests punts no representarà, en aquesta primera etapa pilot, cap cost afegit per als clients que recarreguin els seus vehicles elèctrics, els quals han d’abonar tan sols l’import de la seva estada dins l’aparcament. Així mateix, els punts de recàrrega presenten una senyalística diferenciada, de color blau i amb rètols lluminosos, per facilitar-ne una ràpida identificació a l’interior de l’aparcament.

D’altra banda, saba també està desenvolupant la posada en marxa als seus aparcaments de zones ecosaba, punts verds de recollida selectiva amb papereres diferenciades per a paper, plàstic i rebuig.

Actualment s’està duent a terme una prova pilot al nucli de la Catedral (Barcelona). A partir del 2011 la companyia preveu continuar estenent progressivament les zones ecosaba a la xarxa de saba de tot Espanya.

Arxiu/s amb més informació: