abertis logo abertis

Diumenge, 29 de novembre de 2015

Cotització abertis: 27/11/2015 17:38h. abertis  14.52€ fletxa ascendent 0.66% 0.10€  |  IBEX 35 10,310.70 fletxa descendent -0.21% -21.60  
Mida del text: -+ |Imprimir

Notícies

·  4 de maig de 2009 , Barcelona

sanef saba parkings s'adjudica la concessió de l'aparcament Maubert-Lagrange, a París

L’estacionament, de 426 places, es troba al centre de París, molt a prop de la catedral de Notre Dame.

sanef saba parkings, societat participada per saba i sanef –companyies del Grup abertis-, s’ha adjudicat el seu primer projecte a França, amb la concessió de l’aparcament Maubert-Notre Dame, a París.

El nucli d’estacionament, que actualment disposa de 426 places, es troba al centre de París, molt a la vora de la catedral de Notre Dame. sanef saba parkings es farà càrrec de la concessió de l’aparcament –que fins ara gestionava la societat municipal SAEMES– a partir del 8 de maig i per un període de 12 anys.

Durant els propers anys l’aparcament rebrà inversions per renovar les instal·lacions generals, amb millores dels sistemes de control, contra incendis, pintura i estanquitat, com també per construir-hi un nou ascensor que permeti l’accés de persones amb discapacitat. Tot plegat amb l’objectiu d’oferir un servei de qualitat als clients, basat en la política de sanef saba parkings de prioritzar la innovació, l’aplicació de les noves tecnologies i la concepció de l’aparcament com un element cabdal per a la mobilitat. En aquest sentit, també s’ha previst la posada en servei a l’aparcament del sistema de pagament Liber-t. La previsió és que aquestes millores s’hagin acabat de fer el 2011.

El Director General de saba, Josep Canós, ha valorat molt positivament la concessió d’aquest projecte, “ja que representa la primera operació d’aparcaments del Grup abertis a França” i ha destacat la importància del tàndem format per saba i sanef “com un gran equip que ens ha de permetre continuar creixent en el sector dels aparcaments a França”.

Per la seva banda, el Director General de sanef, François Gauthey, ha destacat que aquest nou contracte “concreta l’ambició d’ampliar la nostra cartera de concessions cap a noves activitats, com ara la gestió d’aparcaments”. François Gauthey ha assenyalat així mateix que “sanef i saba volen constituir una referència en matèria de qualitat de servei en l’àmbit dels aparcaments. La meva convicció és que la qualitat del servei als clients és una clau essencial de permanència i de creixement en el sector de les infraestructures”. 

saba disposa actualment d’un total de 117.383 places distribuïdes en 196 nuclis d’aparcament a Espanya, Itàlia, Xile, Portugal, el Marroc i Andorra. Així mateix, la companyia desenvolupa nous projectes que aportaran una dimensió total de la xarxa a 215 nuclis d’aparcament i prop de 140.000 places gestionades.

sanef és la concessionària del Grup abertis a França. Actualment gestiona directament 1.743 quilòmetres d’autopistes al nord de França i participa en altres concessionàries que gestionen 280 quilòmetres addicionals, en servei o en construcció. Entre les seves filials destaquen la Société des Autoroutes Paris Normandie (sapn) i Eurotoll.

Arxiu/s amb més informació: