Informe Anual 2015 > Grup Abertis > Abertis al món > Autopistes > Argentina
Ñ & Ç

ArgentinaA l’Argentina Abertis és accionista de referència de dos dels accessos més importants a la ciutat de Buenos Aires a través del Grupo Concesionario del Oeste (GCO), titular de la concessió de l’Autopista del Oeste, que uneix la capital federal amb la població de Luján en l’accés oest de la ciutat; i d’Autopista del Sol, SA (Ausol), que gestiona l’anomenada Autopista Panamericana, l’accés nord de Buenos Aires, i l’Autopista General Paz, important eix de circumval·lació de la ciutat. Les dues concessionàries sumen un total de 175 quilòmetres.

El 2015, Abertis ha promogut i liderat un procés d’integració més gran de les seves concessionàries a través de canvis en l’estructura directiva que ha resultat en la gestió comuna de les dues companyies. Una nova organització corporativa que generarà estalvis de costos importants i nombroses sinergies entre les dues concessionàries, i que anirà en benefici de tots els accionistes de les societats. Per al 2016, la nova direcció té la missió de mantenir un clima de diàleg amb el nou Govern argentí amb l’objectiu de restablir l’equilibri econòmic dels contractes de concessió en el marc d’un arbitratge davant el CIADI.

En el pla operatiu, el 2015 s’ha completat la construcció d’un nou carril de l’Autopista General Paz, que ha comportat una millora del servei i més comoditat per a l’usuari. El trànsit ha presentat una evolució positiva en el segment de vehicles lleugers tot i la inestabilitat econòmica existent en el país i la regió.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis, facilitar-ne un accés més ràpid i personalitzar-los mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si seguiu navegant, considerem que n’accepteu l‘ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Acceptar