Informe Anual 2015 > Grup Abertis > Abertis al món > Autopistes
Ñ & Ç

Autopistes

Abertis tanca 2015 amb increments del trànsit en la majoria de seus mercats principals. En conjunt, el trànsit global de les autopistes del Grup va créixer un 1,4% amb increments a Espanya, França i Xile. En el cas d’Espanya, la intensitat mitjana diària va créixer un 6,1%, la pujada anual més gran registrada des de l’any 2001, la qual cosa confirma la tendència de creixement de l’economia espanyola en els darrers mesos.

El negoci d’autopistes d’Abertis s’ha centrat aquest any en projectes importants d’inversions a Espanya, França, Brasil o Xile, per a la millora de les seves xarxes i serveis. En total, la companyia ha portat a terme, el 2015, inversions operatives i d’expansió en el sector d’autopistes de prop de 650 milions d’euros.

Per a Abertis, la prioritat és la seguretat dels seus clients i la reducció de la sinistralitat a la seva xarxa d’autopistes. Fruit d’un treball continu, el Grup ha registrat caigudes en els seus índexs de perillositat i mortalitat, amb millores destacades en països com Espanya i Brasil, on el nombre de morts ha caigut més d’un 20%.


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis, facilitar-ne un accés més ràpid i personalitzar-los mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si seguiu navegant, considerem que n’accepteu l‘ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Acceptar