Informe Anual 2015 > Grup Abertis > Abertis al món > Autopistes > Canadà
Ñ & Ç

Canadà


La presència d’Abertis al Canadà es canalitza a través d’ITS, que gestiona dues de les principals infraestructures de peatge sense barrera (free-flow) a la regió de British Columbia: els ponts Port Mann i Golden Ears a la ciutat de Vancouver.

Amb 12 carrils i un trànsit de 100.000 vehicles al dia, el pont Port Mann és el pont de peatge més gran d’Amèrica del Nord i constitueix una infraestructura crucial per a la regió. El seu finançament per part del Departament de Transport de la regió de British Columbia ha estat possible gràcies a la solució de peatge electrònic d’ITS.

L’avançat sistema de peatge free-flow sense barrera instal·lat en tots dos ponts ha permès la reducció de la congestió de trànsit en la regió i una retallada en el temps de recorregut del desplaçaments dels usuaris.


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis, facilitar-ne un accés més ràpid i personalitzar-los mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si seguiu navegant, considerem que n’accepteu l‘ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Acceptar