Informe Anual 2015 > Grup Abertis > Abertis al món > Autopistes > Colòmbia
Ñ & Ç

Colòmbia


A Colòmbia, Abertis té una participació en la companyia Coviandes, titular de la concessió de la carretera de 86 quilòmetres que uneix Santa Fe de Bogotá amb Villavicencio. La infraestructura és un eix viari estratègic que comunica les planes de la selva amazònica (on es porta a terme una producció petrolífera i agropecuària de gran importància) amb la capital i tot el nord del país.

Coviandes està immersa en un ampli projecte de desdoblament d’un tram de 31 quilòmetres i de millora de les instal·lacions, amb la construcció de 16 quilòmetres en túnels i 5 quilòmetres de ponts. En total, el projecte suposarà una inversió de 600 milions d’euros en el període 2010-2017. Al tancament del 2015, s’ha completat un 40% del projecte, amb l’obertura de nous trams, que han permès l’increment del trànsit de la divisió en més d’un 4% durant l’any.


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis, facilitar-ne un accés més ràpid i personalitzar-los mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si seguiu navegant, considerem que n’accepteu l‘ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Acceptar