Informe Anual 2015 > Grup Abertis > Abertis al món > Autopistes > Croàcia
Ñ & Ç

Croàcia


La presència d’Abertis a Croàcia es canalitza a través d’ITS. La filial de tecnologia de peatges del Grup té a la ciutat de Split un centre de recerca i desenvolupament que, des de fa més de 15 anys, treballa en el desenvolupament de sistemes de peatge manuals i automàtics. En els darrers anys, s’ha centrat en el disseny de noves tecnologies de peatges sense barrera.

Les solucions tecnològiques dissenyades per ITS Croàcia estan presents en concessionàries de tot el món, en països com Canadà, Regne Unit, França, Polònia, Croàcia, Montenegro, Xile o l’Índia, que sumen més de 200 milions de transaccions de peatges a l’any.

A més, ITS a Croàcia està portant a terme un projecte per a l’Autopista de Croàcia, que implica la renovació de la base de dades, la substitució de 72 servidors i el desenvolupament d’un nou sistema informàtic de detecció automàtica de vehicles.


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis, facilitar-ne un accés més ràpid i personalitzar-los mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si seguiu navegant, considerem que n’accepteu l‘ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Acceptar