Informe Anual 2015 > Grup Abertis > Abertis al món > Autopistes > Irlanda
Ñ & Ç

Irlanda


ITS gestiona a Irlanda el sistema de peatge lliure (free-flow) sense barrera de l‘M-50, la carretera de circumval·lació a l’oest de Dublín. Es tracta de l’autopista de major trànsit del país amb una mitjana de 130.000 vehicles al dia.

El 2015, la companyia ha obtingut la pròrroga del seu contracte inicial de set anys fins a 2018, la qual cosa li permetrà seguir millorant el servei al client. Un exemple és el redisseny complet de la pàgina web, que ha impulsat l’ús de la plataforma en línia.

A més, ITS opera a Irlanda l‘Interoperability Management Services Provider (IMSP), un sistema d’interoperabilitat de pagaments de peatges electrònics a diverses autopistes del país, que permet als automobilistes irlandesos pagar qualsevol peatge del país a través d’un únic compte de client. Aquest sistema, promogut per l’Autoritat Nacional de Carreteres d’Irlanda, va processar més de 45 milions de transaccions de peatges el 2015.


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis, facilitar-ne un accés més ràpid i personalitzar-los mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si seguiu navegant, considerem que n’accepteu l‘ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Acceptar