Informe Anual 2015 > Grup Abertis > Abertis al món > Autopistes > Regne Unit
Ñ & Ç

Regne Unit


La presència d’Abertis al Regne Unit es canalitza a través de la seva participació a RMG, titular de les concessions de les autopistes A1-M i A419/417 (74 quilòmetres). La companyia s’ha beneficiat de la millora de l’economia britànica durant el 2015, amb increments del trànsit de més del 4% de mitjana que, en el cas de vehicles pesants, supera el 6%.

A més, ITS, la divisió de tecnologia de peatges d’Abertis, compta amb un centre d’operacions a la ciutat de Leeds i actualment té diversos projectes en marxa.

La companyia gestiona el sistema de peatge sense barrera (free-flow) del Dartford Crossing a l’autopista M25, un dels principals accessos a la ciutat de Londres i el principal corredor entre el Regne Unit i Europa, amb una mitjana de 180.000 vehicles al dia. El nou sistema de pagament, de gran complexitat pel seu volum de trànsit elevat, ja porta un any en funcionament i ha comportat una millora de la fluïdesa de l’enllaç i la reducció consegüent de la congestió i de la durada del trajecte per als usuaris que cada dia es desplacen a la capital britànica.

ITS també s’encarregarà de la gestió del peatge del pont Mersey Gateway Bridge, a prop de la ciutat de Liverpool, actualment en construcció. La infraestructura, de 6 carrils, complementarà l’actual pont Silver Jubilee i serà un eix de connexió important entre el nord-oest d’Anglaterra i la resta del país. ITS és l’encarregada de dissenyar la solució de peatge sense barrera per al pont, i de gestionar-lo quan entri en funcionament el 2018.


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis, facilitar-ne un accés més ràpid i personalitzar-los mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si seguiu navegant, considerem que n’accepteu l‘ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Acceptar